Personal training

Trainingsschema Voeding Jeugd Voeding Volwassenen

Wat is personal training?

Trainen doe je vaak met een doel. Dit doel kan voor iedereen anders zijn. Soms is een doel lastig te bepalen of heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding. Een personal trainer kan dan uitkomst bieden. Personal training is het werken met een trainer die samen met jou stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaald. Wil jij bijvoorbeeld je techniek verbeteren en sneller resultaat zien? Ga dan samen met jouw personal trainer aan de slag: zo sta je er niet alleen voor.

Sporten met een personal trainer is een goede investering. Uit statistieken blijkt dat 90% van alle mensen die trainen met hun personal trainer hun doelen behalen.

Hoe gaat personal training in zijn werk?

Als je voor het eerst met je personal trainer afspreekt, vindt een kennismakingsgesprek plaats. Dit houdt in dat je kennismaakt met jouw motivator en ondersteuner, maar ook dat je kennis maakt met je eigen lichaam.
Door het uitvoeren van verschillende tests, zoals een leefstijl- en beweegtest, krijgen jij en je personal trainer inzicht in hoe je er nu voorstaat. Vervolgens stellen jullie samen een doel op, dat voor jou haalbaar is. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je dankzij je personal trainer langetermijnresultaten behaalt, dus deze eerste stap is essentieel. Je personal trainer houdt jouw resultaten ook nauwlettend in de gaten, zodat je inzichtelijk hebt hoever je bent met het behalen van jouw doelen.

Hoe vaak trainen?

Het beste resultaat behaal je als je één tot twee keer in de week een sessie met je personal trainer afspreekt. Op deze manier blijf je ook gemotiveerd om je doel te behalen. Er zijn echter ook veel mensen die eens per twee weken een afspraak inplannen. Uiteindelijk is het aan jou om aan te geven hoe snel je resultaat wilt zien, want hoe vaker je afspreekt met jouw personal trainer, des te vaker je sport.

Contact